• 43755Bezoekers totaal:
  • 0Bezoekers vandaag:

De vereniging van natuurfotografen te Apeldoorn (VNF-A) is al op 1 juni 1986 opgericht.
In al die jaren van ons bestaan zijn we uitgegroeid tot een fotoclub van formaat. Niet alleen wat ledenaantal betreft maar ook qua professionaliteit.
De vereniging heeft als uitgangspunt dat haar leden bij het uitoefenen van hun hobby de natuur met respect benaderen. Het beschermen en in stand houden van natuur zijn belangrijker dan het maken van een foto.

De vereniging is een hele actieve, inspirerende, leerzame en toegankelijke fotoclub waar elk lid zijn/haar steentje aan bijdraagt. We zijn een fotoclub waar geen drempelvrees is en waar dankbaar gebruik wordt gemaakt van de kennis van de professionals die deze kennis graag delen en overbrengen.
Elke maand – op de eerste donderdag van de maand – komen wij bij elkaar in de Duiker te Ugchelen voor een clubavond. Tijdens deze avond laten zowel beginnende als professionele natuurfotografen, onze leden dus, hun beelden zien. Er is zeer zeker ruimte voor vragen en opbouwende kritiek.
Ook worden natuurfotografen van faam uit binnen- en buitenland uitgenodigd om een inspirerende lezing te houden.
Thema-avonden, die ook in de Duiker worden gehouden, en uitstapjes naar mooie gebieden zijn bedoeld om te leren en praktische ervaring op te doen.

Tenslotte is de tweejaarlijkse openbare avond altijd een happening. In een hele grote zaal, die altijd bomvol is, worden de mooiste beelden met vaak een fantastisch verhaal getoond.
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over onze vereniging, neem dan een kijkje op onze website.

Wellicht tot ziens.
Bestuur VNF-Apeldoorn